BALETTCIPŐ már 1990 Ft-tól, balettcipő bolt, spicc cipő, balett ruha, balett szoknya és balett hari

Felnőtt balett, balett oktatás, balettiskola

 

Balettiskolánkban nem gond, hogy nem vagy modell alkat!

Ráadásul már elmúltál húszéves is?

Testalkat és életkor ugyanis nem számít...

...belvárosi kezdő felnőtt balett tanfolyamunkon...

...amely Budapesten téged vár!

Szabadulj meg a kínzó gondolatoktól, hogy a balett oktatás csak a gyerekeknek jár vagy olyanoknak, akiknek vékony az alakjuk.

Kezdd el, és meglátod, szélesebb csípővel is ragyogó eredményeket érhetsz el! Természetesen nem fogsz rögtön színpadra állni, de pár hónapon belül addig soha nem tapasztalt, új élményeket fogsz átélni. Ráadásul a későbbiekben akár színpadra is állhatsz, hogy megmutasd a tudásod. Addig pedig a balett oktatás során a teremben, a tükörben csiszolhatod az ismereteidet.

Téged is várunk a felnőttek részére induló kurzuson a balettiskolában, ahol az alapoktól sajátítod el a felnőtt balettot.

Jelentkezz és válassz
a felnőtt balett tanfolyam csomagok közül!

A balettiskolában tökéletesen megtanulhatod a felnőtt balett alapjait, a lépések mellett a tökéletes testtartást is elsajátíthatod a balett oktatáson

Több készséget is remekül tökéletesít a felnőttek részére kialakított felnőtt balett: egyebek mellett fejlődik a koordináció, megnő az izomerő, sokkal jobb lesz a ritmusérzék, és nem utolsó szempontként hajlékonyabbá válsz. A fizikai fejlődéssel párhuzamosan újabb ismerősöket is szerezhetsz, akik ugyanúgy rajonganak a balettért, ahogyan te.

.

Forgatott a felnőtt balett óráinkról a LifeTV

.

.

Mindezt hogyan? Könnyedén!

Ha még most beiratkozol a balettiskolába, akár már egy hét múlva tapasztalhatod az első eredményeket. Kezdetnek megtanulsz állni a rúdnál, tartani a központodat és a különböző testrészeidet. Pár alkalom után az óra teljesen be fog szippantani a felnőtt balett, ha pedig elvégezted a kezdő tanfolyamot, utána mehetsz egy haladóbb szintű balett oktatás.

A kezdő szintű balett oktatás során a mestered megismertet a felnőtt balett terminológiájával, az alapvető pózokkal, melyek nélkül nem lehetséges a fejlődés. Ha jól megy az elmélet, majd a gyakorlat is, feljebb tudsz lépni a középhaladó, haladó szintre.

Gyakorolj otthon is balett videóink segítségével

Egyebek mellett azért éri meg nagyon elvégezni a Nulláról kezdő felnőtt balett kurzust, mert a gyakorlatokról videó áll rendelkezésre, melyet megkapsz, a balettiskolától, hogy otthon is tudjál gyakorolni. Ezért aztán akkor se lehet gond, ha esetleg nem tudnál jönni egy-két órára.

Balettcipő is van a csomagban

Egy jó minőségű vászon gyakorlócipő is a tiéd lehet attól függően, hogy melyik tanfolyamcsomagot választod ki. Ha még nincs balettcipőt, az sem tragédia, de túl sokáig ne halogasd a beszerzést, mert nagyon fontos a táncnál, hogy a cipő tartsa a lábfejet, hiszen csak így lesz ideális a mozdulat.

Hatékony kiegészítő óra a balett stretching

Bár nem feltétlen a spárga az órákon, de szereted a kihívást, és minél jobban akarsz fejlődni, akkor beiratkozol stretchingre is, ami tökéletes kiegészítője a balett óráknak. Itt is már néhány alkalom bebizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni, mert az izmok hálásak a megfelelő terhelésért. Észre se veszed, és lementél hídba.

Na persze nem azonnal, ami nem is baj, elég, ha két hónap múlva, a testnek ugyanis szoknia kell a másfajta munkát. Lépésről lépésre haladva eléred a kívánt eredményt.

Itt az idő, hogy belevágj!

Most már minden a te akaratodon múlik, elszántad magad, valósítsd is meg az álmod, jelentkezz balettiskolába, hiszen rád vár a balett oktatás Budapesten! Nem számít kor, súly vagy testalkat, csak annyi, hogy szeretnéd végre kipróbálni ezt a csodálatos táncot.

.

Balett oktatás, felnőtt balett Budapest, balettiskola

.