Grishko spicc cipő

 

Nikolai Grishko, egy tehetséges üzletember alapította a Grishko vállalatot 1988-ban.

 

 

Manapság a Grishko egy világszerte ismert márka, amely megbízhatóságával és minőségi termékeivel tűnik ki a piacon.

A vállalathoz 4 gyár tartozik, ahol tánccipőket, kézi készítésű spicc cipőket, tütüket és színházi kosztümöket gyártanak, illetve jóga és fitness ruházatot.

 

 

Összességében több mint 1000 különböző terméket gyártanak.

A Grishko a legújabb technológiák használata mellett arra is figyel, hogy a szerényebb pénztárcájú vásárlók is elégedetten hagyják el a boltot.

A tömeggyártás mellett a cég természetesen vállal személyre szabott megrendeléseket is például tütükre, jelmezekre és spicc cipőkre.  A legismertebb tánc társulatok is előszeretettel használnak Grishko-t.  

Folyamatosan nő a termékek iránti kereslet, ami meglátszik a számokon is: 2011-ben a cipőeladás meghaladta  az 571000 párat, a kötött termékeké a 154000, a balett kosztümöké pedig a 17000 eladott darabot.

A Grishko a legnagyobbak - Bolsoj és Marinszkij színházak – mellett remek kapcsolatokat épített ki vezető társulatokkal a világ minden táján, így Nyugat-Európában, Japánban, az Egyesült Államokban és Oroszországban.

A vállalat sikerének egyik titka a perfekcionizmus, az az eltökéltség, hogy minél jobb minőségű terméket állítsanak elő úgy, hogy miközben használják a modern technikát, ápolják a meglévő hagyományokat is.  

A jövő is reménykeltő, hiszen az egyre növekvő kereslet és az akkurátusan kiválogatott személyzet garanciát nyújt erre. 

 

Miért pont a Grishko?

 

Nem véletlen, hogy a fontosabb vezető világmárkák közül miért pont az orosz Grishko-ra esik sokaknak a választása.

 

A Grishko termékei a megbízhatóságot szimbolizálják; a vásárlói visszajelzések egyértelműek: ha minőségi táncfelszerelésről van szó, akkor a Grishko-ra bármikor számíthatnak.

 

Mivel a cég sok éves tapasztalatra tett szert a nemzetközi piacon, nem csoda, hogy ennyire széles spektrumát kínálja fel a termékeknek. Az egyetlen olyan orosz cég, amelyik spicc cipőket, ruhákat és kiegészítőket gyárt minden tánc műfajban.

 

Az egyes termékek világszerte elismertek, ezt igazolja az a tény is, hogy folyamatosan nő a keresletük nem csupán a profi, de az amatőr táncosok között is.

Miután több tucat, hasonló profilú céget tanulmányoztunk, arra a megállapításra jutottunk, hogy figyelembe véve minden tánccal kapcsolatos elvárást, a Grishko magasra teszi a lécet. Ezt nem csupán a vásárlók, de a szakértők is megerősítik.

.

<<< vissza Ismert márkák oldalra

.

.

.