BALETTCIPŐ már 1990 Ft-tól, balettcipő bolt, spicc cipő, balett ruha, balett szoknya és balett hari

Spicc cipő

Spicc cipő: 

 

Ezt a  típusú balettcipőt a legtapasztaltabb balett táncosok hordják, akik már erős izomzattal és megfelelő technikai tudással rendelkeznek.

 

 

 

De mindenki elkezdi valahol…

…így természetesen a spicc cipő fajtákból is van kezdőknek, és haladóknak megfelelő cipők.

A speciálisan, kézzel készített balett cipő lehetővé teszi, hogy a táncosok a lábujjaikon egyensúlyozva hajtsanak végre nehezebbnél-nehezebb mozdulatokat, ugrásokat és forgásokat.  

Az első spicc cipő vásárlása előtt, több szempontot is figyelembe kell vennünk, így kérjük a szakboltban hozzáértő eladó segítségét.  Itt megmérik a láb szélességét, hosszát, a lábfej alakját, a lábujjak formáját és a rüsztöt is.

Minden lábtípusra, más és más formájú spicc cipő való. 

 

 

 

 

A cipők fontos kelléke a gumi és a szalag, melyekkel stabilan lehet a lábra rögzíteni a cipőt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén fontos kellék, a cipő orrába a puha betét, melynek segítségével kényelmes lesz a viselet, és a spiccre állás, nem gyötri meg, és nem dörzsöli ki az ujjakat.

 

 

 

 

Ajánlott még a cipő orrára kívülről a spicc védő, ezt a cipő orrára kell ragasztani. Ezzel a cipő nem kopik, így az élettartamát lehet megnövelni, valamint kevésbé lesz csúszós a cipő orra.

A spicc cipőnél még fokozottabban igaz, hogy csak felpróbálás után érdemes megvásárolni, és csak szakboltban. A táncszaküzletben táncos előéletű eladók dolgoznak, akik szakértő tanácsot tudnak adni a cipő kiválasztásához.

Persze sportboltokban is kapható a cipő, de például egy kézilabda előélettel rendelkező eladó, nem nagyon tud segíteni egy spicc cipő megfelelő kiválasztásában.

 

 

Spicc cipőt szeretnél vásárolni?

Klikkelj a képre és nézd meg a spicc cipő kínálatot!

.